Hallgassátok velünk 2020 legjobb dalait

Boldog karácsonyt, és boldog új évet kívánunk!

Hallgassátok a kedvenceinket, tartsatok velünk 2021-ben.

2020 visszahozta a köztudatba a PC világát, segített a kapcsolattartásban, az oktatásban és a munkában. 2021 is nagy jelentőségű év lesz a számítástechnikában. Az 5. generációs mobilhálózatok elterjedésével soha nem látott lehetőségek nyílnak meg az interneten. Az adattárolás és adatfeldolgozás elsődleges helye a számítási felhő. Az IoT a „Dolgok Internete” minden eszközünket hozzákapcsolja majd a hálózathoz. Ezeknek egy részét már most is megtapasztalhatjuk.

Jönnek az okos-autók, már nem csak mozifilmeket nézhetünk majd a TV-ken, de a legújabb játékokkal is játszhatunk drága hardver nélkül. 2021-ben egy kicsit talán a valóságból is többet kapunk, okostelefonjainkon keresztül a kiterjesztett valóság segíti majd a világ megismerését. A Google Lens már most is sok dolgot felismer a környezetből, a gépi fordítás pedig mindennapos dologgá vált.

A mesterséges intelligenciát már lassan vissza kell fogni a szemtelensége miatt, reméljük hogy 2021 mindenki számára egy izgalmas és jobb év lesz.


Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .