Hasznos linkek

Összegyűjtöttünk néhány hasznos linket a gondtalan számítógéphasználathoz

Windows10PCmonitor

Windows 10 telepítőkészlet

Az eredeti Windows 10 az egyik legnépszerűbb operációs rendszer PC-re. A Windows 10 telepítőkészlete letölthető a Microsoft honlapjáról ide kattintva!

Windows 10 Professional telepítőkulcs

Mi a számítógépeinkhez A Windows 10 Pro verzió telepítését javasoljuk. A Windows 10 Professional verziója egyaránt ideális lehet otthoni és kisvállalati igények kielégítésére is. Tartalmaz mindent ami szükséges a szórakozáshoz, és a hatékony munkavégzéshez. A szükséges licenszkulcsokat akár 90% kedvezménnyel is be lehet szerezni ezen a helyen. További kedvezményekért a Facebook oldalunkon rendszeresen teszünk közzé kuponkódokat.

ESET Nod32 vírusírtó

Bár a Windows 10 Pro vírusvédelmi szoftvere a legjobbak közé sorolható, van akai nem szereti egyetlen cégre bízni a biztonságát. Nekik segíthet a népszerű ESET Nod32 antivírus, amihez szintén kedvezményesen juthattok hozzá (a hazai árak feléért is akár) partnerünk oldalán. Eset Nod32 licenszkulcs jobb mint megfertőzni egy hekkerprogrammal a számítógépünket, vagy kikapcsolni a védelmi funkciókat.

Telepítő pendrive készítése

Az operációs rendszerek telepítése a legegyszerűbben pendrive-ról végezhető el. Ehhez a Rufus oldalán is találtok segítséget, és ingyenesen letölthetitek a telepítő pendrive készítéséhez szükséges segédprogramot, amivel egyaránt készíthettek UEFI támogatással, és hagyományos BOOT-olással induló géphez is eszközt.

Irodai programcsomag, Office

Munkához és tanuláshoz is szükség lehet egy irodai programcsomagra. Ezek a csomagok általában tartalmaznak egy fejlett szövegszerkesztőt, egy táblázatkezelőt és valamilyen prezentációkészítő programot. Ezeken túl még grafikai és egyéb hasznos alkalmazásokat is kínálhatnak.

Erre két alternatívát is tudunk javasolni. Az egyik az ingyenes nyílt forráskódú (MS Office) kompatibilis LibreOffice, amit letölthettek a saját honlapjáról is.

A másik a fizetős Microsoft Office. A Microsoft lassan teljesen áttér a felhő alapú szolgáltatás nyújtása üzleti modellre, ami a gyakorlatban azt is jelenti, hogy egy rendszeres havi vagy éves díjért akár 6 felhasználó is használhat közösen egy licenszet. Mellé felhasználóként 1 TB OneDrive tárhely és 60 Perc Skype beszélgetés is jár belföldi vezetékes hálózatba. A felhasználók 5 különböző eszközre telepíthetik az irodai programcsomagot – beleértve a tabletetet és a telefont is.

Egyelőre még működik a hagyományos egyszeri díjas verzió is, amihez szintén kedvezményesen szerezhetitek be a szükséges CD kulcsokat rajtunk keresztül, vagy kérhetitek az új számítógépeteket Windows+Office kombinációval is.

Az MS Office egyszeri díjas verziójához az otthoni felhasználók itt juthatnak hozzá kedvezményesen: Office 2019 Home and Student kulcs a professzionális felhasználók pedig itt vásárolhatnak kedvükre licenszkulcsot: Office 2019 Proffessional

Hasznos és gondmentes számítógépezést kívánunk, ha kérdésetek van, keressetek bátran az elérhetőségeinken!