Weboldal készítés

Weboldal készítés, hogy ne csak legyen, működjön is

Gondoljon úgy a weboldalra, mint egy üzlet kirakatára az Interneten. Mi hisszük, hogy egy jó webhely nem csak szép, hanem egy önműködő munkatárs is. Weboldal készítés során megtervezzük a vállalkozás online jelenlétét. Megjelenítjük termékeit vagy szolgáltatásait az Interneten, hogy könnyedén megtalálják az érdeklődők, miközben talán az ön által is nyújtott szolgáltatások után keresgélnek.

Dinamikus weboldal

  • Könnyen kezelhető,
  • Frissíthető tartalom,
  • Mobilbarát,
  • Bővíthető funkciók.

Kereső optimalizálás

A megfelelő kutatással, megfelelő kulcsszavak mentén összeállított tartalommal rövid időn belül akár fizetett hirdetések nélkül is előre kerülhet a helyi találati listákon a keresőprogramokban.

Az oldalba rejtett speciális információk megkönnyítik a keresőrobotok számára az oldal feltérképezését, ezáltal jobb minőségű tartalmat, jobb felhasználói élményt nyújtanak az internetezők számára. Ez hosszútávon mindannyiunk közös érdeke.

Analitika

Az oldalba épített analitikai kódok segítségével megismerhetjük a felhasználók szokásait, viselkedését az oldalon, ez által a tartalmat még inkább az ő igényeikre szabhatjuk, tovább fokozva ezzel is a felhasználói élményt, és ügyfél-elégedettséget.

Facebook integráció

Az oldalba integrálhatjuk a legnépszerűbb közösségi oldalon a vállalkozását bemutató adatlapot, illetve összekapcsoljuk honlapját a Facebook-kal. Ez az integráció megkönnyíti az ügyfelekkel történő kapcsolattartást és a  szolgáltatása népszerűsítését a közösségi hálózaton. További információt itt olvashat erről.

Hirlevélküldés

Különböző hírlevélküldő rendszereket építhetünk a honlapjába, melyekre feliratkozhatnak az ügyfelek, és ön értesítheti őket tippjeiről, legújabb ajánlatairól, kedvezményekről és az akciókról.

Oldal Chat

Ne hagyja válasz nélkül az ügyfeleit. Az oldalon elhelyezhető chat modul lehetőséget nyújt önnek arra, hogy az ügyfelek közvetlen kapcsolatba lépjenek önnel. A modult akár mobiltelefonról is kezelheti, illetve megbízhatja alkalmazottjait is a kapcsolattartással. Ez a szolgáltatás nem igényel Facebook regisztrációt.