Rólam

Üdvözlöm a Dongó PC oldalán!

Tábit Zoltán vagyok, rendszerinformatikus és a Dongó PC tulajdonosa. Remélem segíthetek!

1989-óta foglalkozom informatikával, kezdetben hobbiként, 2016 óta vállalkozóként segítem az embereket informatikai problémáik megoldásában. Rendszerinformatikusként szakterületem az operációs rendszerek telepítése, üzemeltetése és hibaelhárítása.

Szerencsére a világ változott és mindennapi életünk részévé váltak a számítógépek kisebb nagyobb hibáikkal, és hiányosságaikkal. Tudom, hogy nem minden embert kötnek le a számítástechnika részletei, viszont a technika fejlődése miatt elkerülhetetlen, hogy mindannyian részeseivé váljunk ennek a virtuális világnak. Éppen ezért ezzel az oldallal is az a célom, hogy elsősorban azoknak, akik nemrég csöppentek bele ebbe a világba, útmutatást nyújtsak, vagy épp felhívjam a figyelmüket a számukra még ismeretlen infodzsungel veszélyeire.

Dr. Genya
A szerző és a DONGO PC 001

Informatikai tanácsadás otthon

A számítógép nem TV, egy bonyolult programokkal vezérelt szerkezet. Minél bonyolultabb egy program, annál több benne a hibalehetőség. Magánszemélyként is gyakran nyújtottam segítséget ismerőseimnek, most vállalkozóként ezt egy sokkal szélesebb körben teszem.

Rendszer-informatikusként segíthetek a megfelelő szoftverek kiválasztásában és telepítésében. Vásárlás előtt tanácsokat tudok adni a lehető legjobb számítógép kiválasztásához, megtervezhetem az otthoni számítógépes hálózatot, segíthetek összekapcsolni az otthoni eszközöket.